Hirdetés

Így lehet a Star Wars Jedi: Fallen Order és sok más játék ingyen a tiéd

|

Az Amazon januárban is készül pár értékes ajándékkal a Prime előfizetőknek.

Hirdetés

Az Amazonnak továbbra sincs szerencséje a házon belül fejlesztett videojátékokkal. A New World ugyan pörög még, de rengeteg játékost veszített, más projektek viszont nem jártak ilyen jól, hiszen a Crucible vagy éppen az új A Gyűrűk Ura MMO végül kukázva lett.

Hiába lapátol tehát a vállalat dollármilliókat a videojátékos részlegébe, egyelőre nem sok eredményt tud felmutatni, de legalább a Twitch továbbra is tartja a frontot, és az Amazon Prime Gaming felhozatala miatt megéri tagnak lenni. 

Hirdetés

A Prime-előfizetők januárban olyan játékokhoz férhetnek hozzá plusz költségek nélkül, mint a 2019 egyik legjobbjának tartott Star Wars Jedi: Fallen Order, de a csomag részét képezi a World War Z továbbfejlesztése, a World War Z: Aftermath is. Ezeken felül lecsaphatunk a mókás kórházmenedzselést kínáló Two Point Hospitalra, valamint egy vérbeli fantasy-stratégiára, a Total War: Warhammerre, és még a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remasteredre is a Quantic Dream jóvoltából. 

A kínálatban persze nem csak nagyobb címek kaptak helyet: benne van a versenyzős WRC 7, a hajós szerepjáték, az Abandon Ship, az In Other Waters névre keresztelt különleges kaland és a Paper Beast sandbox játék VR-mentesített változata.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ha megtetszett valamelyik, és még nincs Amazon Prime fiókotok, akkor már egy próbaidőszakos regisztrációval is behúzhatjátok őket, de érdemes megjegyezni, hogyha csak a Fallen Orderért tennétek, az az EA Play-nél és a Game Pass Ultimate-nél is elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)