Hirdetés

Így lehet a Starcraft: Remastered és sok más játék ingyen a tiéd

|

A stratégiai játékok kedvelőinek most megéri kipróbálni az Amazon szolgáltatását.

Hirdetés

Sokan vannak - magamat is beleértve -, akik legfőképpen azért örülnek az Activision-Blizzard Microsoft általi felvásárlásának, mert a PC-n erősen érdekelt vállalat nyomást gyakorolhatna a Blizzardra, egyebek mellett abban, hogy ne hagyják veszni hagyni a StarCraft franchise-t. Öt éve ugyanis már annak, hogy bővült a széria, és akkor sem egy teljesen új epizóddal, hanem a legelső rész kipofozásával.

Akinek esetleg kimaradt a StarCraft: Remastered, de szeretné pótolni, az most könnyedén megteheti. 

Hirdetés

A Prime Video streaming szolgáltatás és egy Twitch-feliratkozás mellett az Amazon Prime előfizetők olyan videojátékokhoz férhetnek hozzá plusz költségek nélkül augusztusban, mint a már említett Blizzard RTS, a StarCraft: Remastered, ami többek között feljavított hangzást, grafikát, 4K-támogatást és felhőmentést is tud, illetve tartalmazza a Brood War kiegészítőt is. 

Ezen kívül a csomag részét képezi egy klasszikus point & click cím (Zak McKracken and the Alien Mindbenders), egy 3D-s kaland (Beasts of Maravilla Island), egy metroidvania sci-fi (Recompile), egy rougelite platformer (ScourgeBringer) és egy tárgykeresős krimi (Family Mysteries: Poisonous Promises) is, amik talán nem mondanak annyit, mint a StarCraft, de érdemes őket felfedezni. 

Az Amazon Prime-nak van próbaváltozata, amivel, ha még nem regisztráltatok korábban, ingyen behúzhatjátok a játékokat, de egyébként is csak 899 forint egy hónapra, és nem kell előfizetőnek lenni, hogy játszani tudjatok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)