Hirdetés

Ilyen apokalipszist hoz az Epic Games Store mai ingyenes játéka

|

Ezúttal nem is egy posztapokaliptikus mókát rejtett az Epic Games csomagolása.

Hirdetés

A legtöbb család számára csak december 24-én kezdődik az ajándékozás, az Epic Games viszont már napok óta osztogatja a videojátékokat: aki szemfüles volt, az olyan címeket adhatott hozzá a gyűjteményéhez bármiféle költségek nélkül, mint a Horizon Chase Thurbo, a Sable, a Wolfenstein: The New Order és minap a Lego Builder's Journey, de a vállalat még nem végzett.

Az Epic Games Store mára is készült egy meglepetéssel, amellyel kapcsolatban azt találgatták a játékosok a csomagolópapír alapján, hogy mi lehet: a Worms: Armageddon? A Metro Exous? Esetleg valamelyik S.T.A.L.K.E.R. vagy Fallout epizód? Vagy netalántán a 60 Parsecs! című indie csoda?

Hirdetés

Elérkezett az idő, hogy kiderüljön az igazság, és azoknak lett igaza, akik Falloutot mondtak: mostantól huszonnégy órán keresztül a Fallout 1-et, Fallout 2-t és Fallout Tacticsot szerezhetitek meg. 

Az ajándék játékot a szokásos módon zsebelhetitek be: a fenti linkekre kattintva a GET gombra kell böknötök, majd a Place Orderre bejelentkezés után (akkor sincs para, ha egy darabig nem lesztek gépközelben, ezt mobilról is megtehetitek, és ráértek később letölteni, így nem maradtok le róla). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szokás szerint megjelent a holnapi meglepetés csomagolópapírja is, indulhat a találgatás: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)