Hirdetés

Imádni fogod az Epic Games Store jövő heti ajándékait

|

Az egyiket legalábbis biztosan, de a másik is megér majd egy próbát.

Hirdetés

A mai napon elérhetővé vált az Epic Games Store két újabb ingyenes játéka, a The Silent Age és a Tunche, amiket április 6. 17:00-ig lehet elraktározni és később bármikor elővenni. Ezzel együtt az is kiderült, mivel ajándékozza meg a PC-s felhasználókat az Epic a következő alkalommal.

Hosszú idő után egy igazi AAA játékot kapunk: ingyenessé válik a Dying Light: Enhanced Edition, ami a Techland 2015-ös, nyílt világú zombis játékának felújított, kibővített változata. Ebben a játékmenetében és tartalmát tekintve is felturbózott kiadásban helyet kapott a The Following címet viselő kiegészítő is, ami új területek mellett tuningolható buggykat is kínál. Megtalálható benne az első év minden DLC-je is, köztük a Be The Zombie mód és a The Bozak Horde.

Hirdetés

A másik játék 2020 májusában jelent meg, de elképzelhető, hogy még nem hallottatok róla. A Blazing Sails egy kalózos battle royale játék, amiben saját kalózt és hajót hozhatunk létre, amit másokkal együtt irányíthatunk. Különféle játékmódokban bizonyíthatunk, számos fegyvert használhatunk, és a szigeteken kincsek után kell kutatnunk.

Szólunk, amint lehet őket tölteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)