Hirdetés

Íme az Xbox Live Gold ingyen játékok márciusra

|

Négy ajándékra számíthatunk, az átlagnál valamivel jobb az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate márciusi ajándékainak felhozatala.

Hirdetés

Ahogy azt a tapasztalt játékosok már megszokhatták, a Sony után a Microsoft is bejelentette, milyen extrát csap az online játékot lehetővé tevő szolgáltatása mellé a következő hónapban. Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői ezúttal is négy játékkal lehetnek gazdagabbak, kettő modernebbet és kettő, eredetileg Xbox 360-ra megjelent, de a visszafelé kompatibilitás miatt One-on és Series konzolokon is futó címet kapnak.

Pár órája ugyan kiszivárgott, de mindig jobb hivatalos forrásból tudni.

Hirdetés

A következő ajándékok tehát:

  • március 1-31. The Flame in the Flood
  • március 16-április 15. - Street Power Soccer
  • március 1-15. - Sacred 2 Fallen Angel
  • március 16-31. SpongeBob's Truth or Square
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Flame in the Floodban egy lányt és kutyáját kísérhetjük majd kalandra, a Street Power Soccerben pörgős utcai focit játszhatunk, a Sacred 2-ben Ancaria földjét gyógyíthatjuk meg vagy taszíthatjuk káoszba, a SpongeBob's Truth or Square-ben pedig a Herkentyűburger titkos receptjét kell megtalálnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)