Hirdetés

Íme az Xbox Live Gold júliusi játékai

|

Ismét négy játék jár ingyen az Xbox Live Gold előfizetőknek a Játékok Golddal kezdeményezésnek köszönhetően.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy szinte olyan, mintha nem is mozdulna az idő, jövő héttől már július lesz, és ez azt is jelenti, hogy új játékokat kapnak mind az Xbox Live Gold, mind a PlayStation Plus előfizetői. Utóbbiaknak július 7-éig kell várni a váltásra, az Xbox One esetében pedig a szokásos káosz uralkodik dátumok tekintetében.

Hirdetés

A legizgalmasabb talán az eredetileg Xbox 360-ra megjelent Saints Row 2 (július 1-15. között lehet majd behúzni), mely sokak szerint a széria legjobb része, de komoly versenyt vív ezért a címért a Saints Row The Thirddel. Az eleve Xbox One-osok közül a WRC 8 (július 1-31. között lesz elérhető) az érdekesebb, ami egy korrekt, de nem kifogástalan ralis versenyjáték. Ezek mellé jön még a 2v2-es, kosaras Dunk Lords (július 16. - augusztus 15) és a könnyed kalandjáték Juju (július 16-21.).

Lázba hozott titeket bármelyik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)