Hirdetés

Ingyen a tiétek lehet ez az aranyos puzzle platformer, ha siettek

|

Valószínűleg elbír a Steam-könyvtáratok egy újabb játékot, amiért nem kell fizetnetek.

Hirdetés

Ezen a hétvégén sem maradunk ajándék nélkül, még ha most egy kevéssé ismert alkotásról is van szó. A 2016-ban debütált Scrap Garden egy magányos kis robot, Canny irányítását bízza ránk, akinek ki kell derítenie, hogy miért állt le társai működése, maradtak-e még rajta kívül "túlélők", és egyáltalán képes-e helyrehozni azt, ami történt.

Hirdetés

Alkotói a Crash Bandicoot, a Donkey Kong és a Spyro the Dragon játékokból merítettek ihletet, miközben megtervezték és felépítették, majd megtöltötték felfedezésre váró rejtélyekkel és átélendő kalandokkal a hat helyszín mindegyikét.

Ha megtetszett a minijátékokkal és boss harcokkal fűszerezett ugrándozás, a Scrap Gardent szeptember 27-én este 19 óráig tudjátok hozzáadni Steam-könyvtáratokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)