Hirdetés

Ingyen ad egy viszonylag friss játékot a Humble Bundle, de nem árt sietni

|

Az akció csak 72 órán át él, vagy amíg a készlet tart.

Hirdetés

Bár az Epic minden héten ellát minket friss ingyen játékokkal, mindig örülünk, ha más is ajándékoz. A Humble Bundle most a Sumo Digital 2017-ben megjelent, nagy sikerű kígyós játékát ajánlja fel mindenkinek, aki ma vagy a következő két napban ellátogat az oldalra.

Hirdetés

A Snake Pass egy fokkal összetettebb, mint a nokiás Snake, itt ugyanis változatos pályák egyik végéből kell a másikba eljutnunk, miközben cuccokat gyűjtögetünk, kapcsolókat és szerkezeteket aktiválunk, valamint próbálunk nem lezuhanni a mélybe. A termékadatlapon a Get the Game, majd a Get it Now gombra kell kattintani, és bejelentkezés, valamint a hírlevélre való feliratkozás után érkezik egy e-mail, abban egy Redeem Now gombbal. Az erre kattintva megnyitható oldal alján, az ajánlatok alatt lesz a kód, amit legkésőbb június 18. este 7-ig aktiválni kell, különben érvényességét veszti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)