Hirdetés

Ingyen adja a Horizon Zero Dawnt a Sony, még csak PS Plus sem kell hozzá

|

Ráadásul nem is csak az alapjáték, hanem egyből a Horizon Zero Dawn: Complete Edition jár a PS4 és PS5-tulajoknak.

Hirdetés

Tovább dübörög a Sony "Play at Home" névre keresztelt programja, melynek keretei közül úgy szórnak a japánok ingyen játékokat, hogy még csak PS Plus előfizetés sem szükséges a megszerzésükhöz. Ezúttal nem finomkodtak, egy valóban zseniális játékot nyújtanak át ezüsttálcán minden PS4-es vagy PlayStation 5-ös játékosnak.

Mostantól fogva egészen május 14-ig ugyanis a Horizon Zero Dawn: Complete Editiont kaparinthatjátok meg, ez a pakk pedig nem csak az alapjátékot, hanem annak The Frozen Wilds című kiegészítőjét is tartalmazza, valamint egy digitális művészeti album is lapul benne.

Hirdetés

A játék folytatása, a Horizon Forbidden West valamikor idén jelenik meg PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra (remélhetőleg nem fog csúszni), ennek érkezéséig pedig most az ingyenes ajánlatnak hála remek lehetőségetek van bepótolni az előzményeket.

Ha siettek, akkor április 22-ig még bezsákolhatjátok a Sony Play at Home programjának jelenlegi felhozatalát, ami öt indie és négy VR játékot foglal magában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)