Hirdetés

Ingyen adja egyik legjobb játékát a Ubisoft

|

Egészen november 25-éig bezsebelhetjük a Splinter Cell Chaos Theory PC-s változatát.

Hirdetés

Nagyon örülnénk, ha végre arról számolhatnánk be, hogy új résszel bővül a Splinter Cell sorozat (és egy kicsit kevésbé, ha ez egy mobilos, VR-os, vagy free-to-play cím lenne), de egyelőre marad a nosztalgiázás az eddig megjelent öt résszel. Ezúttal a harmadik, sokak által a legjobbnak tartott epizódot szerezhetjük meg.

Mától november 25-éig ingyen adhatjuk hozzá Ubisoft fiókunkhoz a Splinter Cell: Chaos Theoryt. A 2005-ben megjelent játék 2008-ban játszódik, a Távol-Kelet a háború szélén áll, így Sam Fishernek - és az NSA egyéb ügynökeinek - bevetésekre kell indulnia.

Hirdetés

Megjelenésekor magas értékeléseket kapott, és még ma is teljesen élvezhető. Ha nem próbáltátok még, azért, ha szerettétek korábban, azért szerezzétek be úgy, hogy ellátogattok a fenti linkre, rákattintotok a GET IT FOR FREE gombra, majd bejelentkeztek Ubisoft Connect fiókotokba, és már tölthetitek is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)