Hirdetés

Ingyen mobiljátékkal ünnepeljük az Alien-napot

|

A nemzetközi Alien-nap alkalmából iOS-re és Androidra is megkaparinthatjuk az Alien: Blackoutot.

Hirdetés

Minden évben április 26-án ünnepeljük az Alien franchise-t az első két filmnek, számos játéknak, könyvnek és képregénynek otthont adó LV-426 lajstromjelű égitest után. Idén sajnos nem előzte meg különösebb felhajtás az eseményt, mert filmes fronton máig nem tudni, hogy a Fox bekebelezése után mik a tervei a Disneynek a savas vérű létformával. Videojátékok terén sem sokkal biztatóbb a helyzet, hiába várjuk például az Alien: Isolation folytatását. A napokban debütált Predator: Hunting Grounds pedig csakis a korábbi crossoverek miatt köthető a jeles dátumhoz.

Hirdetés

A témára szakosodott portálokon már napok óta keringett a pletyka, hogy az ünnep vélhetően legnagyobb attrakciójaként ingyenessé válik a tavaly januárban kiadott, és akkor még 1790 forintért vesztegetett Alien: Blackout. És lám, igazuk volt. Az emlegetett Isolation vadhajtása azt a feladatot rója a játékosra, hogy próbálja meg életben tartani Amanda Ripley legénységét egy súlyosan megrongálódott űrállomáson, miközben ott lohol a nyomukban egy vérre szomjazó xenomorph.

Az iOS-verziót innen tudjátok letölteni, az Androidra kiadott változatot pedig erre keressétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)