Hirdetés

Ingyen behúzható a Rage 2 és még egy játék!

|

A Bethesda másfél éve debütált open world játékát is ingyen kaparinthatjuk meg az Epic Games Store jóvoltából.

Hirdetés

Az Avalanche Studios és az id Software kooperációjában készült el 2019 májusára a Rage 2, amibe mindkét stúdió beletette a magáét, de ebben nem volt sok köszönet: bár a lövöldözés, amiért az id felelt, határozottan élvezetes, a nyílt világ unalmas, a sztori jellegtelen, és technikai problémákból is akad egy pár. Mindenesetre ha már ingyen adják, egy próbát megérhet; akit a hangulat elkap, néhány órát vígan belesüllyeszthet.

A letöltéshez keressétek fel a Rage 2 Epic Games Store-os adatlapját (akár böngészőből, akár a kliensből), jelentkezzetek be, majd nyomjatok rá a GET gombra, és csináljátok végig a vásárlási folyamatot. A játék azonnal megjelenik a könyvtáratokban, és már indíthatjátok is a fájlok lehúzását.

Hirdetés

Az Epic másik e heti ajándéka az Absoulte Drift: Zen Edition, egy könnyed, driftelgetős, minimalista indie játék, amiben elegendő gyakorlással a farolgatás mestereivé válhatunk. Ezt ugyanúgy tehetitek magatokévá, mint a Bethesda alkotását.

A jövő hétre a Sunless Sea-t várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)