Hirdetés

Ingyen behúzható az Aegis Defenders, a cuki tower defense-platformer keverék

|

Kimondottan szórakoztató az átmenetileg ingyenes 2D-s pixel-art játék, pláne, ha találsz hozzá egy játékostársat is.

Hirdetés

Az Aegis Defenders egy abszolút szerethető kis indie játék. Voltaképp egy akció-platformerbe ültetett tower defense, amit egy haverunkkal közösen is nyomhatunk. Játékostársat találni most nem lesz nehéz, mivel a Humble Bundle ingyen adja a kulcsokat hozzá. Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor érdemes lesz mielőbb beszerezni azt.

Hirdetés

A kulcsokat május 17-e reggeléig lehet kikérni (vagy amíg a készlet tart) ezen az aloldalon, ha pedig megkaptátok, akkor május 21-éig aktiválhatjátok a Steamen.

Az ajándék játék célja egyébként ráirányítani a figyelmet a Humbe jótékonysági vásárára, ahol 50 százalékkal leáraztak minden, saját kiadásban megjelent címet. Ennek köszönhetően például a Void Bastards és a Slay the Spire is féláron szerezhető be. A bevételt több egészségügyi szervezetek között fogják eloszlani, amelyek jelenleg nagy erőkkel küzdenek a járvány megfékezésén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)