Hirdetés

Ingyen bezsákolhatsz három Warhammer játékot és más ajándékokat, ha sietsz

|

Leárazásokkal, bejelentésekkel és más meglepetésekkel indult a Warhammer-rajongók ünnepe.

Hirdetés

Kezdetét vette az évente megrendezett Warhammer Skulls esemény, minek zászlaja alatt a licenctulajdonos Games Workshop, a vele szerződésben álló kiadók és fejlesztők, valamint nem utolsósorban a rajongók együtt ünneplik, hogy részesei ezeknek a különleges, immáron több évtizede velünk lévő fantasy és science-fantasy világoknak. Az érintettek igyekeznek úgy időzíteni egy-egy új játék, tartalmi bővítmény beharangozást, illetve az update-ek és trailerek élesítését, hogy kihasználhassák az ilyentájt rájuk irányuló extra figyelmet.

Ezen felül persze az is a buli része, hogy a licencelt játékokat forgalmazó piacterek masszív leárazásba kezdenek, bővítik a repertoárt eddig hiányzó címekkel, és ami vitán felül sokak - nem csak rajongók - számára a legfontosabb, olykor még ajándékokat is osztanak.

Hirdetés

A GOG.com esetében az ünnep úgy néz ki, hogy egyrészt végre elérhetővé vált a legendás Warhammer 40,000: Dawn of War, abból is az összes kiegészítőt tartalmazó Master Collection, és persze egyből le is csípett az árából 75 százalékot. Ezzel együtt összesen 86, a Games Workshop valamely licencére épülő termék vált átmenetileg olcsóbbá, némelyiket megvásárolva most akár az áruk 90 százalékát is megtakaríthatjuk. Született még egy főként laikusok számára hasznos blogbejegyzés, mely közelebb hozza hozzájuk a Warhammer világait, de akár tematikus személyiségtesztet is elvégezhetnek.

A hét napig tartó esemény megkoronázásaként ingyen megszerezhetjük a Warhammer Skulls Digital Goodie Pack névre keresztelt csomagot (ehhez navigáljunk a főoldalra, görgessünk le egy picit, majd bökjünk az Add to library gombra), amelyben Black Library könyvrészletet, Warhammer Skulls háttérképeket, a Warhammer merchökre és a Cubicle 7 termékekre 20-20 százalék kedvezményt nyújtó kupont, a Warhammer+ első hónapját olcsóbbá varázsoló kódot, és végezetül egy ajándék játékot is találunk. Az utóbbi nem más, mint a körökre osztott taktikai játékok műfaját erősítő Final Liberation: Warhammer Epic 40,000. A maga idejében - 1997-ben jelent meg - egészen jó kritikákat kapott.

Aki valami modernebbre vágyik, a Steam felé vegye az irányt, ott a 2018-as Gladiusért nem kell semmit fizetni, míg az App Store-ban a Talisman: Digital Edition várja az Apple-készülékek tulajdonosait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)