Hirdetés

Megint ingyenes két Ubisoft játék

|

Rövid időre újfent ingyenessé vált a francia kiadó két korábbi alkotása.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla bemutatkozásának örömére tegnap az Assassin's Creed 2 vált ingyenesen letölthetővé, de két további játékról is elmondhatjuk ugyanezt. Ismételt lehetőségről van szó, azaz nem is olyan régen már bezsebelhettük mindkettőt, de akinek akkor nem sikerült élnie a lehetőséggel, most pótolhatja mulasztását.

Hirdetés

A Rayman Legends egyike a legkiválóbb platformereknek, amely régről ismert karakterekkel és új szereplőkkel, valamint 120-nál is több, eltérő nehézségű pályával foglalja le hosszú időre a műfaj szereplőit. A Child of Light játékmenetétől sem áll távol a szökdécselés, ám abba már szerepjátékos megoldások is keverednek, továbbá lényegesen nagyobb hangsúlyt fektet a történetmesélésre.

Az ajánlat ezúttal május 5-én este 20 óráig érvényes magyar idő szerint. A letöltéshez ingyenesen regisztrálható Uplay felhasználói fiók szükséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)