Hirdetés

Ingyen csaphatsz le egy klasszikus sci-fi akció-kalandra

|

A THQ Nordic ezzel az ajándékkal kedveskedik a játékosoknak alapításának 10. évfordulója alkalmából.

Hirdetés

Nem a Ubisoft az egyetlen kiadó, amelyik ingyenes játékkal ünnepli a születésnapját (igaz, hogy nem pont ezen a napon alapították, de ez lényegtelen). A 2011-ben a JoWooD, a Dreamcatcher Interactive és a The Adventure Company egyesítésével jött létre a Nordic Games, amely a becsődölt THQ felvásárlását követően THQ Nordic néven folytatta, és azóta is így ismerjük.

Az Embracer Group tagja számos klasszikus, egykor kimondottan nagy becsben tartott franchise felett bábáskodik, amelyeknek még ma is megvan a maguk elkötelezett rajongótábora. Ezek egyik az 1999-ben debütált Outcast.

Hirdetés

A belga Appeal nyitott világú akció-kalandjátéka kis szerencsével talán már jövőre folytatást kaphat (az Outcast 2: A New Beginningről itt írtunk bővebben), ezért mindenképpen jó választás a kiadó részéről az első rész 1.1-es változatát ajándékba adni. Remek módja annak, hogy az ember ráhangolódjon a majdani második részre, persze ehhez az is kell, hogy hajlandóak legyünk kompromisszumokat kötni, hiszen nem mai darabról van szól.

Aki bezsákolná, zarándokoljon el a GoG.com oldalára, majd adja néhány kattintással a könyvtárához. Nem fogja megbánni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)