Hirdetés

Ingyen cuccokat húzhattok be, ha bejelentkeztek a Red Dead Online-ba, de nem árt sietni

|

Nyílvesszők tucatjai üthetik a markotokat, ha most visszalátogattok a Rockstar játékába, emellett viszont egy legendás nagyvadat is becserkészhettek.

Hirdetés

Nincs is jobb annál, mint amikor a fejlesztők adakozó kedvükben vannak, és ingyen cuccokkal szórják meg az egyszeri játékost. A Red Dead Online-ban az utóbbi időben meglehetős pangásról számoltak be a felhasználók, tehát érthető, hogy a fejlesztők megpróbálják visszacsábítani őket. Így most egy jó adag nyílvesszővel és egy érdekes vadászattal lehetünk gazdagabbak.

Ha most bejelentkeztek a Red Dead Online-ba, akkor 10 Fire Arrow, 10 Poison Arrow és 10 Small Game Arrow üti a markotokat. Aki szeretné felmarkolni az ingyenes nyílvesszőcsomagokat, annak nem árt sietni, hiszen ez a lehetőség mindössze október 5-ig él.

Hirdetés

Ha viszont egy kis izgalmat kerestek, akkor belevethetitek magatokat a vadonba egy kis vadászatra, hogy felkutassátok azt a két legendás rénszarvast, akik a Barrow Lagoon és a Kamassa River környékén róják az erdőségeket. Ha sikerül levadászni valamelyiket, akkor a prémjéért most - szintén október 5-ig - 50 százalékkal többet fizet Gus.

Ti visszanéztek a Red Dead Online-ba? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)