Hirdetés

Ingyen Ghost Recon játékot és DLC-ket osztogat a Ubisoft

|

A széria legújabb tagjának bejelentésén túl még ajándékokkal is kedveskedik nekünk a kiadó.

Hirdetés

Viszonylag gyakran alkalmazott PR-fogás, hogy amikor egy franchise kibővül (mindegy, hogy a legújabb rész bemutatkozásától vagy megjelenésétől számoljuk), akkor ingyenessé válik egy-egy korábbi epizód.

Most ugyanezzel élt a Ubisoft, miközben lerántotta a leplet a rajongói elvárásokkal szembemenő koncepcióra felhúzott Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline című játékáról.

Hirdetés

Először is anélkül adhatjuk hozzá gyűjteményünkhöz az eredeti, 2001-ben kiadott Tom Clancy's Ghost Recont október 11-éig, hogy akár egyetlen forintunk is bánná. Ezt követően viszont örökre a miénk marad, vagy legalábbis amíg a szervereket életben tartják. De nemcsak az örülhet, aki nosztalgiázni szeretne, ugyanis a Ghost Recon: Wildlands Fallen Ghost DLC-t ugyanígy megszerezhetjük PC-re és konzolokra.

Végezetül ingyen hozzájuthatunk a Ghost Recon: Breakpoint Deep State kalandjához is, amennyiben elindítjuk a játékot, majd felkeressük a játékbeli boltban az Expansion fület, és itt kemény 0 Ghost Coinért cserébe lecsapunk az átmenetileg ingyenessé tett tartalomra. A játék újraindítását követően már elérhetővé is válik a küldetés.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)