Hirdetés

Ingyen játszható a Hitman - The Complete First Season PlayStation 4-en

|

Az IO Interactive néhány napnyi ingyenes játékidőt biztosít a PlayStation 4 konzolt birtokló gamerek számára, és egyúttal le is akciózta a franchise néhány darabját.

Hirdetés

Letölthetjük, akár végig is játszhatjuk a rendelkezésünkre álló néhány nap alatt, ámde meg nem tarthatjuk a Hitman széria utolsó előtti darabját. Ez utóbbi ugyan sajnálatos, de mindenképpen remek programnak ígérkezik a május elseje miatt 24 órával meghosszabbított hétvégére.

Hirdetés

A 2016-os Hitmant annak idején még a Square Enix adta ki, mielőtt úgy döntött volna, hogy megválik a később a Warner kebelén menedékre lelt dán stúdiótól. A szóban forgó rész sajátossága, hogy epizodikus formátumban jelent meg, azaz az egyes helyszíneket és a hozzájuk kapcsolódó küldetéseket nem egyszerre kapták meg a vásárlók, hanem hosszabb-rövidebb várakozásra kényszerültek két misszió között. Utóbb ezeket összecsomagolták és dobozosan is kiadták Hitma - The Complete First Season címen.

Most ezzel játszhatunk ingyen PlayStation 4-en május 3-áig, és PS Plus sem szükséges hozzá. Ezalatt, ha elég ügyesek vagyunk, megjárhatjuk Párizst, Sapienzát, Marrákest, Bangkokot, Coloradót és Hokkaidót a híres-hírhedt 47-es ügynök szerepébe bújva, hogy válogatott módszerekkel tegyük el lába alól a kijelölt célpontokat. Természetesen az a legjobb, ha balesetnek álcázzuk a gyilkosságokat, a legkiválóbb játékosok pedig még arra is ügyelnek, hogy senki másnak ne essék baja.

Emellett most akciósan behúzható az első rész pimpelt kiadása, azaz a Hitman - Game of the Year Edition 2790 forintért, és ha már ott vagytok, a folytatása is, a Hitman 2 nem egészen 6000 forintért. Sőt talán a Hitman 3 bejelentés sincs már messze.

Ti lecsaptok valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)