Hirdetés

Ingyen húzhatjátok be a Borderlands 2 legutóbbi DLC-jét

|

A Commander Lilith kiegészítő tavaly jelent meg, hogy egy kis előzetes hírverést csapjon a Borderlands 3-hoz, most azonban bárki beszerezheti az Epic Games Store-on.

Hirdetés

A Borderlands 2 a mai napig kifejezetten élvezetes kaland, hiszen cel-shaded grafikájának köszönhetően sokkal kevésbé érződik meg a látványán az idő vasfoga. Aki szerette a széria második felvonását annak érdemes lehet most ellátogatni az Epic Games Store-ra, hiszen egy kifejezetten fontos kiegészítőre csaphat le teljesen ingyen.

Akik hétről hétre élnek a lehetőséggel és beszerzik az EGS által kínált ingyenes címeket, azoknak már biztosan ott figyel a könyvtárában a Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel!, előbbit pedig most egy kifejezetten hasznos DLC-vel bővíthetjük.

Hirdetés

A Commander Lilith kiegészítő tavaly jelent meg, és a maximálisan elérhető szintet 80-ra bővítette; behozta a lehetőséget, hogy egyből 30-as szinten kezdhessünk átugorva a tutorial részeket; nem utolsó sorban pedig bemutatott egy teljesen új fegyvertípust, valamint egy adag új küldetést is.

A DLC behúzására ezúttal nem egy hetet adott az Epic, ugyanis október 2-ig tart az ingyenes időszak, és ahogy azt már megszokhattuk, aki ezalatt a könyvtárához adja, az örökre megtarthatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)