Hirdetés

Ingyen húzhatjuk be a Life is Strange fejlesztőjének tavalyi játékát

|

A Dontnod valószínűleg a Pride-hónap miatt ilyen nagylelkű.

Hirdetés

A Life is Strange-dzsel berobbant Dontnod tavaly két új sztoris  játékot is kiadott, melyek közül talán a telepatikus képességekkel megáldott Ronan-ikrek kalandjait bemutató Tell Me Why sikerült jobban.

A játék mellesleg egy transznemű főszereplőt is felvonultatott, így valószínűleg ezért lehet, hogy a stúdió most ingyen adja a Steamen és a Windows Store-ban, hiszen a június a szexuális kisebbségek büszkeségét hirdető Pride hónapja.

Hirdetés

Így aztán azok, akik márciusban lecsúsztak az ingyenessé tett első epizódról, most a teljes sztorit, azaz mind a három részt nulla forintért húzhatják be. A Tell Me Why története egy alaszkai kisvárosban játszódik, ahol a 10 év után egymásra találó Ronan-testvérek édesanyjuk halála ügyében nyomoznak.

A sztori ugyan nem váltja meg a világot, de ingyen mindenképp megér egy próbát azoknak, akik Chavalier verdiktjét idézve egy "jól megírt, intimebb" kalandjátékot keresnek.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)