Hirdetés

Ingyen jár a Watch Dogs: Legion a GeForce RTX 30-as széria kártyái mellé

|

Ha új GeForce videokártyát terveztek vásárolni, akkor a Watch Dogs: Legion megvételével már nem kell fáradnotok.

Hirdetés

Nagyjából egy éve már kapott a Watch Dogs: Legion egy RTX-es előzetest, de akkor még arról volt szó, hogy a játék 2020. március 6-án fog megjelenni. Azóta változtak a dolgok, a október 29-ig kell várnunk a Watch Dogs: Legionre, viszont a közelgő megjelenés, és a tegnap bemutatott új Nvidia GeForce RTX 3080, 3070 és 3090 kapcsán egy új (vagy inkább újrakevert) előzetes, és egy izgalmas bejelentés érkezett.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy minden GeForce RTX 30-as videokártya mellé ingyen jár a Watch Dogs: Legion, valamint még egy év GeForce Now előfizetést is hozzácsapnak a csomaghoz. Az ajánlat korlátozott ideig érvényes, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy egészen pontosan meddig. A Watch Dogs: Legion támogatni fogja az Nvidia DLSS technológiáját, amelynek köszönhetően akár 8K-s felbontásban is játszható lesz a londoni kaland. 

Maga a Watch Dogs: Legion 2020. október 29-én jelenik meg PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is érkezik. A GeForce RTX 3080-as kártya szeptember 17-én, a 3090-es szeptember 24-én, a 3070-es pedig valamikor október folyamán fog debütálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)