Hirdetés

Ingyen játék jár a steames Journey mellé

|

Most limitált ideig ajándék jár azoknak, akik megvásárolják a csodás látványvilágú kalandot a Valve platformján.

Hirdetés

Ugyan már tavaly megjelent PC-re is a thatgamecompany díjnyertes játéka, a Journey, ám egy ideig kizárólag az Epic Games Store-ban volt elérhető. Ez nemrég megváltozott, így most már a Valve platformján is hozzáadhatjuk a gyűjteményünkhoz, ráadásul érkezik vele együtt egy másik jóság is.

Hirdetés

A napokban Steamen is elérhetővé vált a Journey, amiben egy rejtélyes, ősi világot kell felfedeznünk. Kalandozás közben ráadásul egészen művészi látványvilág tárul elénk, ami már önmagában remek hangulatot teremt, de a fejlesztők tudták még fokozni a dolgot, ugyanis a háttérben az Austin Wintory által komponált, Grammy-díjra is jelölt soundtrack csendül fel.

Azért lehet érdemes a Valve platformján megvásárolni, mert a megjelenéstől számított két hétig teljesen ingyen megkapjuk mellé a fejlesztők másik díjnyertes alkotását, a Flowert, ami hasonlóan egyedi, nyugtató élményt kínál.

Van köztetek olyan, aki kimondottan a steames megjelenésre várt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)