Hirdetés

Ingyen játékidőt kínálnak a Final Fantasy XIV fejlesztői

|

Ha egy ideje már nem néztél be Eorzia világába, akkor itt a tökéletes alkalom egy kis ingyenes Final Fantasy XIV-hez.

Hirdetés

Akinek megvan a Final Fantasy XIV, de legalább 30 napja nincs aktív fiókja, az ma estétől kezdődően ingyen élvezheti a Square Enix nagysikerű MMORPG-jét.

Az akció ma reggeltől indult, és november 23-ig tart. Aki ez idő alatt bármikor belép az inaktív fiókjára az automatikusan kap 4 napnyi játékidőt, amivel aztán belenézhet az elmúlt hónapok újdonságaiba.

Hirdetés

Ahhoz, hogy valaki megkaphassa az ingyen játékidőt, egy pár kitételnek teljesülnie kell:

  • Meg kellett vásárolnod a Final Fantasy XIV valamelyik kiadását (ez azért nem túl meglepő, lássuk be)
  • A fiókhoz tartozó összes alfióknak inaktívnak kell lennie a kampány időszaka alatt
  • Az adott alfióknak legalább 30 napja inaktívnak kell lennie

Amennyiben a fentiek teljesülnek, úgy nincs más dolgod, mint bejelentkezni a kliensben, és élvezheted az ingyen játékidődet.

Fontos hozzátenni, hogy ez azokra vonatkozik, akiknek van valamilyen FFXIV termékkulcsuk. Akik Trial fiókkal rendelkeznek, azok egyébként is ingyen játszhatják az alapjátékot és az első kiegészítőt, így számukra ez semmit sem jelent. Ha még nem próbáltad ki a Final Fantasy XIV-et, akkor azt ingyen megteheted, ezen az aloldalon keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)