Hirdetés

Ingyen játékkal bővíthetik gyűjteményüket az akció-platformerek szerelmesei

|

Ha szeretitek a pixel grafikát, a brutális gyilkolászást és a metált, akkor érdemes lehet lecsapnotok a Slain: Back from Hellre.

Hirdetés

A héten komoly mennyiségű ingyenes címet vihetünk haza a fejlesztők és a kiadók jóvoltából, ugyanis amellett, hogy az Epic Games Store természetesen ezen a héten is szállította a kötelező dózist, még egy napig a Serious Sam: The First Encountert is térítésmentesen húzhatjátok be GOG.COM-on. Most még egy címről hullott le az árcédula, melynek leginkább az akció-platformerek szerelmesei örülhetnek.

Hirdetés

A Slain: Back From Hell az Akupara Games 2016-os játéka, mely megjelenéskor meglehetősen negatív kritikákat kapott, ami azonban arra sarkallta a fejlesztőket, hogy javítsák ki a hibáikat - ez jórészt sikerült is. Akik kedvelik a groteszk látványvilágot, melyben az alkotók nem spóroltak a vérrel és a brutalitással, azoknak mindenképp érdemes lehet most belekukkantani a kalandba; pláne akkor, ha még a metált sem vetik meg.

Ha szeretnétek behúzni a játékot, akkor ezen a honlapon iratkozzatok fel a fejlesztőstúdió hírlevelére, ezután e-mailben kapjátok majd meg a Slain: Back From Hell kulcsát. A feliratkozásra mindössze a mai és a holnapi nap áll rendelkezésetekre, a kódot pedig a következő két hétben tudjátok beváltani a GOG.com-on, tehát nem érdemes sokat tétovázni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)