Hirdetés

Ajándék játékkal indult a GOG tavaszi vására

|

Játékok ezreit árazta le az egykori Good Old Games, mely az akciós időszak során ingyenes játékokkal fog meglepni minket. Már tölthetjük is az elsőt.

Hirdetés

Itt a tavasz, dagad a... pénztárcánk - gondolhatják a nagy digitális piacterek fenntartói, hiszen kevéssel a Steam után a GOG is beröffentette nagyszabású tavaszi vásárát. Az április 3-ig tartó akciós időszak során több mint 4500 játék árából csíptek le, némelyikből akár 90 százalékot is, így pusztán a nagy számok törvénye alapján jó esély van rá, hogy találtok valamit, ami érdekelhet titeket.

Példának okáért most a Frostpunk Game of the Year Edition 72, a Hollow Knight 50, a Scorn 40, az Outlast 2 85, a Cyberpunk 2077 50, a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl 70, a The Elder Scrolls V: Skyrim 50, a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition 70 százalékkal olcsóbb, míg a Disco Elysium - The Final Cutért 75 százalékkal kérnek kevesebbet. Emellett pedig egy sor különböző téma mentén összeállított kollekcióra is lecsaphatunk, klasszikus darabokra, modern indie és AAA címekre de akár sikamlósabb, kimondottan felnőtteknek szánt alkotásokra is.

Hirdetés

De hogy annak se kelljen csalódottan távoznia, aki végül nem talál egyetlen, számára vonzó ajánlatot sem, a GOG az elkövetkező napokban átmenetileg több játékot ingyenessé tesz. Elsőként mindjárt a 2019-ben debütált, Lorelai című horror-kalandjátékot adhatjuk hozzá a gyűjteményünkhöz. Ahhoz, hogy megszerezzétek a toxikus családjától szabadulni próbáló lány felnövéstörténetét, bökjetek az iménti linkre, majd nyomjatok a 'Go to Giveaway', majd az 'Add to library' gombokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)