Hirdetés

Ingyen játékkal rajtolt el a Humble Store téli vására

|

Ha úgy érzitek, hogy karácsonyra nem kaptátok meg a megfelelő kalandot, akkor most szétnézhettek, hátha akad kedvetekre való, és egyúttal bezsákolhatjátok a Bomber Crew című játékot is.

Hirdetés

Bár a legtöbb nagy kiadó és fejlesztő karácsony előtt tartott egy gigászi leárazást, hogy az emberek a téli szünetre bevásárolhassanak maguknak, azért januárban sem maradunk akciós ajánlatok nélkül. Most a Humble Store vágta meg látványosan olyan kiadók játékainak az árát, mint például a Sega, a Square Enix vagy a Rockstar Games.

Ráadásul ezzel párhuzamosan átmenetileg ingyen kínálja minden érdeklődőnek a Bomber Crew című alkotás Steam-kódját, amennyiben feliratkozik a hírlevélre. Ezt vasárnap este hétig tudjátok megtenni, ezért ha érdekesnek találjátok egy bombázó és a repülő legénységének pátyolgatását, akkor csapjatok le rá.

Hirdetés

Mindig jó érzés, amikor a viszonylag friss játékok megkapják az első komolyabb leárazásukat, így azoknak is lehetőségük van rájuk nézni, akik adott esetben nem minden új megjelenést engedhetnek meg maguknak. Lássuk be, hogy a videojáték igen költséges mulatság, így mindenkinek jól jön, ha néha akciós cédulákat lát a kalandokon.

Akiket például az ár tartott vissza a Yakuza: Like a Dragon megvásárlásától, azok most örülhetnek, hiszen egy 25 százalékos leárazás után most 45 euróért szerezhető be, de a Yakuza sorozat több darabját is leárazta a Sega. A Persona 4 Goldenért most csak 16 eurót kell kifizetnie annak, akik kedveli a JRPG-ket. 

A Square Enix sem volt szégyellős, rengeteg nagy játékára pakolt 50 vagy akár 75 százalékos matricát. Ennek következtében a NieR: Automata Game of the Yorha kiadását most 20 euróért, a Final Fantasy XV-öt 18 euróért, a Shadow of the Tomb Raider Game of The Year kiadását pedig 15 euróért húzhatjátok be. Az utóbbi két széria korábbi részei egyébként szintén komoly kedvezménnyel húzhatók be.

A Rockstar Games szinte minden nagyobb játékára pakolt némi akciót, így a Red Dead Redemption II-t most 40 euróért zsebelhetitek be, a GTA V-ért pedig 26 eurót kell kifizetnetek, de ezzel kaptok egy csomó jóságot a GTA Online-hoz is. Emellett olyan címeket húzhattok be pár euróért, mint az L.A. Noire, a Bully, a Manhunt vagy a Max Payne.

A három nagy kiadó játékai mellett azért akadnak mások is, akik csatlakoztak a téli vásárhoz, így például a Sekiro: Shadows Die Twice Game of The Year kiadását 39 euróért, a Borderland 3 Super Delux kiadását 45 euróért, míg a The Witcher 3: Wild Huntot 15 euróért szerezhetitek meg.

Ha csemegézni szeretnétek az ajánlatok között, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni a The Humble Store Winter Sale oldalára, ahol jó eséllyel találtok kedvetekre való kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)