Hirdetés

Ingyen játékokkal ünnepel egy fontos mérföldkövet a Sony

|

Novembertől három extra játék lesz ingyen elérhető a PlayStation Plus tagoknak.

Hirdetés

Öt évvel ezelőtt a Sony is beszállt a VR-piacra a Project Morpheus kódnevet viselő, végül egész egyszerűen PlayStation VR-ra keresztelt headsettel, ami, mivel a PS3-hoz készült Move-okat, illetve a PS4-es kamerát használta mozgásérzékelésre, nem nyújtott maximális élményt, de arra elég volt, hogy megfizethetőségével eljuttassa a VR-t egy széles közönséghez.

Már készül a PlayStation 5-ös, sokkal fejlettebb változat, és hozzá valószínűleg számos izgalmas játék, de ma még a múltról mesélt a gyártó.

Hirdetés

Megtudhattuk, hogy a több mint 500 elérhető játék és élmény közül a Rec Room, a Beat Saber, a PlayStation VR Worlds, a Skyrim VR és a Resident Evil VII volt az öt legnépszerűbb a világon, ezekbe ölték a legtöbb játékidőt a játékosok. Ha az egyes régiókat nézzük, Európában ugyanezek szerepelnek a top 5-ben, de a VR Worlds beelőzi a Beat Sabert, míg az Egyesült Államokban a VR Worlds és a Resi 7 nincs is a legnépszerűbbek között, a negyedik helyet a Job Simulator, az ötödiket a Firewall: Zero Hour foglalja el.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A közeljövőben érkező, a jelenlegi headsetet is támogató PS VR-os játékokból az alábbi videó mutat ízelítőt: 

Az ünnepi blogposzt szerint novembertől a PlayStation Plus felhasználók három PSVR-os játékot kapnak extraként, de hogy melyek lesznek ezek, azt később jelentik be. Az sem tiszta, hogy összesen jár majd három, vagy havonta, de előbbire tippelünk. Mindenesetre ha van PSVR a háztartásban, készüljetek az extrákra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)