Hirdetés

Ingyen játékot ad a GOG, és emelett hatalmas vásárt is tart

|

Ajándékkal és brutális leárazással ünnepli a kínai újévet a régi jó játékok otthona.

Hirdetés

Úgy záporoznak az ingyenes játékok, mintha nem lenne holnap, előbb a Namco Bandai varázsolt elő egy világháborús kalandjátékot a kalapjából, majd a Sega alá tartozó Amplitude Studios tett hasonlóképpen egy roguelike tower defense-zel. De aki inkább egy őrült nyulakkal teli partijátékot szeretne, amit a Ubisoft adott ki, vagy esetleg valami különlegességre vágyik a sok kommersz alkotás után, annak sem kell feltétlenül a zsebébe nyúlnia.

Az imént felsoroltakhoz csatlakozott a GOG.com is, amelynek üzemeltetője, nevezetesen a CD Projekt épp a nyúl évének beköszöntét ünnepli egy jókora, 3200-nál is több címet felölelő leárazással. Az újévi vásár során akár 95 százalékos kedvezményt ígérő ajánlatokba is belefuthatunk. A 2,51 dolláros XCOM 2 fölött már könnyen megremeg a kurzorunk, csak hogy egy konkrét példát is említsünk.

Hirdetés

Azzal természetesen mindenki tisztában van, hogy az olcsó játéknál csak az ingyen adott játék alkalmasabb mézesmadzagnak, ezért minként a legtöbb GOG-os vásár alkalmával, úgy most is ajándék várja az oldalra látogatókat. Ez nem más, mint a bűbájos Haven Park, amelyben egy Flint nevű csirkét irányítva kell vendégmarasztaló hellyé varázsolnunk a munkáját öregsége okán már ellátni képtelen nagymamája parkját.

Megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint rábökni a fenti linkre, megnyomni a Go to giveaway, majd pedig az Add to library gombot. És tessék, máris újabb címmel gyarapodott a kollekciótok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)