Hirdetés

Ingyen játékot ad a GOG, ha sietsz, még megszerezheted

|

Ezúttal egy klasszikus címet kapunk ajándékba a CD Projekt által fenntartott piactértől.

Hirdetés

A most is épp gigantikus vásárt tartó Epic Games miatt tényleg elmondhatjuk, hogy egy-egy kivételes alkalomtól eltekintve nem telik el úgy egy hét, hogy ne kapnának a játékosok valamilyen ajándékot. Most például a Death Strandinget adhatjátok hozzá a kollekciótokhoz, de ha ez Epic Games Store-ban végeztetek, akkor ajánlott átnyargalni a Steam oldalára is, ahol épp a Metro: Last Light Complete Editiont lehet bezsákolni.

De ezzel koránt sincs még vége, ugyanis kiadókra (Bethesda, Paradox, 505 Games, Wired), valamint témákra (point & click, boomer shooter, hack 'n' slash) szabott akciókat futtató GOG.com szintén beszállt a buliba. Ennek értelmében az akár 90 százalékra leárazott játékok mellett minden látogató hazavihet egy ajándékot, még akkor is, ha nem vesz semmit.

Hirdetés

Ez a bizonyos ajándék pedig nem más, mint a Gray Matter 1989-es klasszikusa, a Fiendish Freddy's Big Top o' Fun, mely voltaképpen minijátékok gyűjteménye. A feladatunk hat különböző cirkuszi mutatvány kivitelezése (kötéltánc, fejest ugrani egy dézsa vízbe, ágyúból kilövetni magunkat, zsonglőrködni egykerekű biciklin, trapézon lengeni, valamint úgy célba dobálni, hogy ne találjuk el a forgó tárcsához kikötözött segédet), amelyek már önmagukban sem egyszerűek, ám a bohócokból álló zsűri tagjai mindent elkövetnek, hogy próbálkozásunk kudarcba fulladjon. Van egyébként multiplayer is, hot seat módban öt játékos válthatja egymást a gép előtt.

A játék megszerzéséhez bökjetek a fenti linkre, nyomjatok a Go to giveaway, majd pedig az Add to library gombokra. Jó szórakozást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)