Hirdetés

Ingyen játékot kap az, aki adakozik a Black Lives Matter mozgalomnak

|

Egy játékfejlesztő így szeretné felhívni a figyelmet az Egyesült Államok szerte zajló eseményekre, és ösztönözni az embereket a segítségre.

Hirdetés

Embertömegek vonultak az utcára az Egyesült Államokban, hogy a feketék elnyomása ellen harcoljanak, miután egy fehér rendőr intézkedés közben percekig térdelét az afroamerikai George Floyd nyakán, aki ebbe belehalt. A szinte példátlan mérteket öltő demonstrációk rengeteg játékfejlesztőt sarkallnak állásfoglalásra, van aki például ingyen játékkal próbál segíteni. 

Hirdetés

A Vertigo Gaming nevű fejlesztőcsapat, most ingyen kulcsokat ad a Cook, Serve, Delicious 3 című játékából bárkinek, aki legalább tíz dollárral támogatja a Black Lives Mattert vagy bármilyen ehhez köthető mozgalmat. A támogatás befizetéséről érkező nyugtát el kell küldeni az egyik fejlesztőnek, David Galindonak, aki ezután privát üzenetben juttatja el hozzánk a játék Steam kulcsát.

Ez az akció június 9-ig tart, vagy amíg ki nem osztanak 1000 példányt a játékból. A Cook, Serve, Delicious 3 egyébként jelenleg korai hozzáférésben elérhető, elkészülte után PC-n, Nintendo Switchen, PS4-en és Xbox One-on is megjelenik majd. A teljes trilógia most akciósan is elérhető a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)