Hirdetés

Ingyen játszható a Call of Duty: Modern Warfare 2

|

Ahogy azt sejteni lehetett, az Activision bepörgeti a marketinggépezetet a karácsonyi előtti hajrában, így most mindenki ingyen mehet lövöldözni.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott ilyentájt, az első nagy hullám után újabb játékosokat próbál bevonzani az Activision. A kiadó elindítja ma a játék első ingyenes "hétvégéjét", amit meglehetősen hosszúra nyújtanak.

A mai napon letölthetővé válik a Modern Warfare 2 többjátékos része, és bármilyen extra költség nélkül pörgethető egészen december 19-ig. Ezúttal azonban nem lehet majd minden tartalomhoz hozzáférni.

Hirdetés

A napokban az ingyenesen játszók csak a Farm 18, az El Asilo, és a Shipment pályákat élvezhetik négy mód valamelyikében: a Team Deathmatch, a Hardpoint, a Domination, és a Kill Confirmed alkotja a választékot. Ezeket persze annyit pörgethetjük, amennyit csak akarjuk a promóciós időszak végéig, és akár külső nézetből is játszhatunk. A fejlesztők felhívták rá a figyelmünket, hogy amennyiben nem ismerkedtünk a multival korábban, úgy külön kell letöltenünk az ahhoz szükséges fájlokat (a Warzone 2.0 játékosaiként is).

Ha még nem volt alkalmatok belekóstolni a hagyományos multiba, csak a Warzone 2.0-val és a DMZ-vel játszottatok, megérhet egy tesztkört a Modern Warfare 2 ezen része is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)