Hirdetés

Ingyen játszható a hétvégén az egyik legjobb Assassin's Creed játék

|

Ha ki szeretnétek próbálni a széria azon darabját, ami újra életet lehelt a bérgyilkosok kalandjaiba, akkor ennél keresve sem találhatnátok jobb alkalmat.

Hirdetés

Szinte nem telik el úgy hétvége, hogy ne tenné ingyenesen játszhatóvá valamelyik játékát a Ubisoft, és a lövöldözős mókák után ezúttal az ókori Egyiptomba látogathatunk. Az Assassin's Creed: Originsnek elvitathatatlan érdemei vannak abban, hogy sikerült felfrissíteni a megfáradás jeleit mutató bérgyilkosos franchise-t, most pedig PC-n bárki kipróbálhatja. 

Hirdetés

Június 19-től, azaz holnaptól ingyenesen elérhető a Uplayen keresztül az Assassin's Creed: Origins, és egész hétvégén, június 21-ig bárki pörgetheti. Arra ne nagyon számítsatok, hogy ennyi idő alatt sikerül majd végigvinnetek a kalandot, ugyanis a fejlesztők egy kifejezetten hosszú játékot dobtak össze Bayek főszereplésével.

Mindenképp érdemes belenézni annak, aki még nem tett vele egy próbát, mert amellett, hogy teljesen átdolgozták a mechanikákat, és elindítottak egy szerepjátékosabb vonalat, elképesztően gyönyörű helyszíneket dobtak össze a fejlesztők. Ráadásul az ingyenes időszakban 80%-kal olcsóbban húzhatjátok be a játékot, ha esetleg a hétvége után sem szakadnátok el Egyiptomtól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)