Hirdetés

Ingyen játszható a No Man's Sky fejlesztőinek első, nagy sikerű játéka

|

Ráadásul telepíteni sem kell, elegendő hozzá egy böngésző.

Hirdetés

Mielőtt a No Man's Sky kapcsán megismerte, meggyűlölte, majd megszerette volna a világ a Hello Games csapatát, a srácok készítettek egy nem annyira összetett, de nagyon szórakoztató játékot. A 2010-ben PlayStation 3-ra, majd további platformokra is megjelent Joe Danger a maga szintjén sikeres lett, készült folytatása és mobilos átirata is, mely utóbbit tavaly egy autista kisfiú kérésére tették ismét elérhetővé, miután már az eredeti változata nem működött.

Miközben a No Man's Sky-hoz továbbra is érkeznek az ingyenes, de ennek ellenére meglepően tartalmas frissítések, a csapatnak arra is volt ideje, hogy elkészítse a Joe Danger Touch és Infinity böngészős változatát, amely teljesen ingyen elérhető.

Hirdetés

A hivatalos oldalt PC-ről, Mac-ről, ChromeOS-es vagy linuxos gépről megnyitva már indulhat is a móka, egérrel és billentyűzettel irányíthatjuk a motorost. Mobilról nem megy, a mobilos változatok az App Store-ban találhatók, és nem ingyenesek (799 Ft-ért kapható darabja). Akár nosztalgiáznátok, akár csak mókáznátok, bátran nézzetek rá.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)