Hirdetés

Ingyen játszhatod a Total War: Warhammer 3-at és még két másik címet

|

Az elmúlt évek egyik legjobb stratégiai játékát töltheted le és pörgetheted teljesen ingyen a következő néhány nap folyamán.

Hirdetés

Itt az ideje eltervezni, hogy mivel töltöd majd a hétvégédet. Ha hirtelen semmi nem jutna az eszedbe, és nincs a gyűjteményednek egyetlen darabja sem, amit ne maxoltál volna ki, akkor bízd magad nyugodtan a Steamre, segít a bajban. A PC-s tábor kedvenc piacterén ugyanis most három remek cím is elérhetővé vált, méghozzá teljesen ingyen.

A lista koronagyémántja a Total War: Warhammer III, egy kifogástalan, minőségi fantasy stratégia, mely bizony könnyedén megizzaszthatja még a veterán parancsnokokat is. A Creative Assembly belepréselte több évtizedes tapasztalatának minden morzsáját a játékba, és ez meg is érződik rajta.

Hirdetés

Ha a hatalmas seregek, és taktikus csaták helyett valami kevésbé grandiózusra vágynátok, akkor ott van nektek a Dungeon Defenders: Awakened, ami egy cuki kis tower defense móka, illetve a Frostpunk, ami egy sokkal kevésbé cuki városépítős stratégia. Mindhárom játékot szabadon letölthetitek, és hétfő reggelig annyi időt tölthettek velük, amennyi csak belefér.

Megtartani sajnos ezúttal nem tudjátok őket, ellenben az alkotások mindegyikét kedvezményesen lehet megvásárolni, ezért ha valamelyik megtetszett, érdemes megfontolni, hogy éltek-e a lehetőséggel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)