Hirdetés

Ingyen kínál több havi Game Pass-előfizetést a Microsoft

|

Nyilván vannak feltételei az akciónak, de így is jól járhatnak azok a PC-sek, akik régóta ki szeretnék próbálni, mit tud az Xbox Game Pass.

Hirdetés

Régóta elérhető már, de talán még mindig az Xbox Game Pass a legjobb választás, ha valaki fix havi díjért cserébe szeretne egy tartalmas videojáték-könyvtár kínálatából csemegézni, habár a Sonynak és a megújuló PS Plusnak sikerült elég közel kerülnie a Microsoft ajánlatához. Persze elképzelhető, hogy a redmondiak előfizetése nem elégít ki minden igényt, ezért is jó, hogy olykor lehetőség nyílik teljesen ingyen kipróbálni a dolgot.

A jelek szerint a Microsoft is tudja, hogyan kell ügyesen reklámozni a szolgáltatást, mivel most három havi PC-s Game Pass-előfizetést kínál azoknak, akik 2022. február 28-a előtt játszottak PC-n a Halo Infinite-tel, a Forza Horizon 5-tel vagy az Age of Empires IV-gyel. A csapat így szeretné kifejezne köszönetét azok felé, akik adtak egy esélyt valamelyik tavalyi játékának.

Hirdetés

Az ajándékra azok jogosultak, akik a fenti feltétel teljesítése mellett még nem voltak előfizetői a szolgáltatásnak korábban. Az igénylésre és a beváltásra ezen az oldalon van lehetőség március 14. és április 30. között, ráadásul még hitelkártya-adatokat sem kell megadni. Sőt, az is számít, ha csak a Halo Infinite ingyenesen elérhető multiplayerével játszott valaki, szóval mindenképp érdemes csekkolni, hogy jogosultak vagytok-e.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)