Hirdetés

Ingyen kipróbálható PC-n a DiRT 5 és az NBA 2K21

|

Két játékkal is eltölthetjük a pihenőnapokat, ha nincs jobb programunk.

Hirdetés

Elég gyakran előfordul, hogy ideiglenesen díjmentesen kipróbálhatunk régebbi vagy akár újabb játék, amit ugyan nem tarthatunk meg, de kedvcsinálónak még így is remek lehet egy-egy ilyen alkalom. Olykor a Steamen is ingyenesen pörgethetünk bizonyos címeket adott ideig, és bizony most is épp elérhető ily módon két nem viszonylag friss alkotás, ezért érdemes ellátogatni a Valve platformjára, ha épp nincs programotok a hétvégén.

Hirdetés

Az egyik az NBA 2K21, amit ugyan lepontoztak a felhasználók, de ha egy pofás látványt nyújtó kosárlabdás játékra vágytok, akkor ajánlott egy pillantást vetni rá, hiszen most fizetnetek sem kell az élményért. A másik ingyenesen kipróbálható játék pedig a Dirt 5, amiben mindenféle menő járgányt vezetve ralizhatunk a legkülönfélébb terepeken, ráadásul elég árkádosra sikeredett a játékmenet, így szükségtelen az autók szakértőjének lenni ahhoz, hogy élvezhessük a versenyzést.

Tehát mindkét fenti játék ingyenesen játszható egész hétvégén, és ha esetleg megtetszett volna valamelyik, akkor egy ideig nyomott áron meg is vásárolhatjátok azt.

Ti adtok egy esélyt valamelyiknek a kettő közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)