Hirdetés

Ingyen kipróbálható a Syberia: The World Before

|

Megmutatta magát Benoît Sokal kalandjáték-sorozatának negyedik felvonása, és ami még jobb, bárki belenézhet ingyen.

Hirdetés

Tavaly tudatta velünk a Microids kiadó, hogy nem tervezi sem lezárni, sem pedig hosszabb pihenőre küldeni a kiválóra sikeredett első két rész után egy közepes harmadikkal folytatott Syberia sorozatot, hanem megállapodott annak alkotójával, Benoît Sokallal egy újabb kalandról. Akkor még csupán egy-két látványtervet tudtak mutatni az alkotók, ám ezúttal jutott nekünk fél tucat screenshot, egy trailer, és igencsak kellemes meglepetésként egy ingyen játszható prológus is, ami voltaképp demónak tekinthető.

Hirdetés

A beszédes című Syberia: The World Before korokon és kontinenseken átívelő utazásra invitál, ebből fakadóan nem Kate Walker lesz az egyetlen irányítható karakter. Az ügyvédbojtárból lett felfedező 2004-ben egy sóbányában raboskodik valahol a tajgán, mígnem egy tragédia mozgásba lendíti az eseményeket.

Hozzá csatlakozik majd képletesen szólva egy 17 éves leányzó, bizonyos Dana Roze, aki 1937-ben épp briliánsnak ígérkező zongoraművészi pályafutás küszöbén áll. Csakhogy ugyanebben az időben a fasizmus árnyéka alatt Európa épp teljes sebességgel robog a második világháború kitörése felé.

Elődeihez híven a The World Before sem lesz híján hagyományos kalandjáték-elemeknek a világot benépesítő karakterekkel folytatott párbeszédektől kezdve a tárgyhasználaton át egészen a fejtörők megoldásáig. A zenéért pedig ismételten Inon Zur felel, aki már a második és a harmadik Syberia soundtrackjével is elvarázsolta a nagyérdeműt. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a PC-n kívül érkezik-e további platformokra is, de a 2021-es, még konkrét dátum nélküli megjelenésig ez a részlet is tisztázódni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)