Hirdetés

Ingyen kipróbálható a tavasz legjobban várt Nintendo játéka

|

Hárompályás demó érkezett a játékból, amiben egészben lenyelhetünk egy üdítőautomatát.

Hirdetés

Számos érdekes játék fog megjelenni március 25-én, nehéz is eldönteni, hogy a Tiny Tina's Wonderlandset, a Ghostwire: Tokyót, vagy a Kirby and the Forgotten Landet várjuk-e jobban. Az elsőből most érkezett egy 20 perces gameplay videó, a másodikat ingyenes prológusjátékkal vezetik fel, a harmadikkal pedig egy demó formájában ismerkedhetünk.

Mától elérhető Nintendo Switchre az új Kirby játék kipróbálható változata, és semmi nem kell hozzá egy konzolon kívül.

Hirdetés

A Nintendo eShopból beszerezhető demóban az első három pálya érhető el, illetve megvívhatjuk az első bossharcot is, és ízelítőt kapunk a játékot egyedivé tevő újdonságokból, köztük a Mouthful Mode-dal, minek köszönhetően a kis rózsaszín gömb képes egész autókat, bójákat, italautomatákat lenyelni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Kirby and the Forgotten Land március 25-én jelenik meg, természetesen kizárólag Nintendo Switchre. Mivel az utóbbi néhány Kirby játék nem lett túl jó, különösen örülni fogunk, ha ez megtöri a szériát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)