Hirdetés

Ingyen kipróbálható lesz a Far Cry 5

|

Aki még nem próbált szektásokra lövöldözni Montanában, most megteheti - legalábbis PC-n, virtuálisan.

Hirdetés

Voltak jó pillanatai a Far Cry 5-nek, a rajongók is vették, mintha nem lenne holnap, de nem ez volt a sorozat csúcsa. Várhatóan legkésőbb jövő tavasszal jön a folytatás, most azonban lehetőségünk nyílik eltölteni vele egy hétvégét PC-n. 

Hirdetés

Május 29-31. között ingyenesen játszhatóvá teszi a Ubisoft a Uplay-en keresztül, és mától él az előtöltés lehetősége. A próbaverzió a teljes játékhoz hozzáférést kínál, és még kooperatívan is lehet kalandozni Hope megyében, szóval ha elég időt tudtok szakítani rá, egész sokáig eljuthattok benne, erőfeszítéseitek pedig nem vesznek kárba, mivel ha megvásároljátok a teljes változatot, megtarthatjátok mentéseteket. A kapuk május 29-én délután 3-kor nyílnak meg, és május 31-én este 10-kor zárnak be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)