Hirdetés

Ingyen kipróbálhatók a Call of Duty: Black Ops Cold War multis és zombis módjai

|

Egy héten át játszhatunk, de a hétvégén különösen érdemes tenni egy próbát a Call of Duty: Black Ops Cold Warral.

Hirdetés

Lassan esedékes lesz a következő Call of Duty bejelentése. Míg korábban május környékén már voltak hivatalos infóink az aktuális év új játékáról, az új rend szerint először egy Warzone-os felvezető eseménysorozat veszi kezdetét augusztus környékén, majd ennek részeként mutatkozik be az új CoD. A Black Ops Cold War első teaserét például augusztus 19-én adták ki, a megjelenési dátumot pedig 26-án ismerhettük meg.

Minden jel szerint a második világháborúba visz majd minket a Sledgehammer játéka, mely feltehetően a Call of Duty WWII: Vanguard nevet kapja. Előbb azonban még azok, akik valamiért eddig nem tették, kötöttségek és költségek nélkül elmélyülhetnek a Black Ops Cold Warban.

Hirdetés

Július 22. és 29. között mind a többjátékos módok, mind a Zombies pályák ingyen játszhatók, ráadásul 23-ától 26-áig dupla XP jár mindenért, így azoknak is érdemes benépesítenie a szervereket, akik eleve is szoktak játszani. Kezdőkre és csalókra azért számítani lehet, de reméljük, nem lesz elkeserítő a helyzet. A klienst a konzolos digitális áruházakban és a Battle.neten találhatjátok meg.

Épp egy héttel ezelőtt érkezett egy nagy frissítés, ami a Mauer Der Toten pályával bővítette a zombis módot, és számos egyébbel a multit. Mindenképp ajánlott tehát benézni pár körre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)