Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd a Dying Light fejlesztőinek legelső játéka

|

Játéktörténelmi jellegű alkotással gyarapíthatjátok gyűjteményeteket.

Hirdetés

Volt már jobb bőrben is a pályafutását eredetileg Good Old Games néven kezdő GOG. A CD Projekt vállalkozása a legnagyobb digitális disztribútorokkal, a Steammel és az Epic Games Store-ral versenyzett, ám mint a közelmúltban kiderült, nem tudta tartani velük a lépést. Szerencsére szó sincs arról, hogy bezárás fenyegetné a veszteségesen működő, ugyanakkor hiánypótló piacteret, de nem is mehet minden úgy tovább, mint eddig.

Visszatér a gyökerekhez a GOG és ismét azzal fog foglalkozni, amivel annak idején elnyerte a játékosok rokonszenvét: DRM-mentes formában hozza el nekünk a régmúlt klasszikusait, hogy azokat modern hardverekkel szerelt és frissebb operációs rendszereket futtató gépeken is játszhassuk.

Hirdetés

Például olyan alkotásokat, mint a 2000-ben megjelent Crime Cities. A Techland ezzel a Blade Runner-szerű környezetbe helyezett akciójátékkal tette le annak idején a névjegyét. Beépített zsaruként egy repülő járgány volánja mögé pattanva (na jó, van vagy 50 típus) kell száznál is több küldetést végrehajtanunk és közben rengeteget lövöldöznünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Amennyiben szeretnétek ingyen hozzájutni, elég csak annyit tennetek, hogy felkeresitek a GOG oldalát, legörgettek a Giveaway: Crime Cities sávig, majd ráböktök a Get it FREE gombra. Persze ehhez kelleni fog egy felhasználói fiók is, de ha nem lenne, azt is kreálhattok egy perc alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)