Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd az egyik The Elder Scrolls és több más játék

|

Az Amazon Prime Gaming ezen felül a Blizzard játékaihoz is ad pár ajándékot.

Hirdetés

Szinte biztos, hogy ti is hallottatok már az előfizetéses Prime Gamingről, amelynek keretén belül az Amazon általában elég sok alkotáshoz kínál különböző extrákat, és gyakran az is előfordul, hogy teljes játékokat zsebelhetnek be az előfizetők különböző platformokra.

A csapat ezúttal a Blizzard közreműködésével lepte meg a játékosokat, de nem csak a játékbeli jóságok miatt lesz érdemes szétnézni a kínálatban.

Hirdetés

A szeptemberig tartó akció során a Prime Gaming előfizetői havonta begyűjthetnek különféle ajándékokat a Blizzard népszerű címeihez. Így ezen időszak során az Overwatch játékosai összesen négy Legendary és három Standard Loot Boxot vághatnak zsebre, a Hearthstone mellé pedig négy, véletlenszerűen kiválasztott Legendary lapot, valamint három Standard kártyacsomagot lehet megszerezni. Sőt, a tervek szerint később a World of Warcraft és a StarCraft: Remastered kapcsán is érkeznek hasonló ajánlatok.

Akkor is érdemes ránézni a Prime Gamingre, ha nem szoktatok játszani a Blizzard alkotásaival. Április elsejétől kezdve ugyanis nyolc újabb játék jár az előfizetőknek. Ezek között megtalálható például a kiváló The Elder Scrolls IV: Oblivion különleges kiadása, ami az alapjáték mellett magában foglalja a 2006-os klasszikus kiegészítőit, valamint egyéb extráit is.

Egészen pontosan ezek lesznek a frissen megszerezhető játékok:

  • The Elder Scrolls IV: Oblivion - Game of the Year Edition Deluxe
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
  • Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge
  • Nanotale - Typing Chronicles
  • Guild of Ascension
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion
  • Galaxy of Pen & Paper
  • House of 1000 Doors: Family Secrets

Fontos kiemelni, hogy a Prime Gaming esetében is elérhető egy rövid, ingyenes próbaverzió, ami azt jelenti, hogy megfelelő időzítéssel akár nulla forintért lecsaphattok az összes áprilisi meglepetésre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)