Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy FPS, ha sietsz

|

A műfaj klasszikusai előtt tiszteleg a rövid ideig ajándékként osztogatott, rogue-like elemekkel fűszerezett lövölde.

Hirdetés

Utolsó szakaszába lépett a GOG piacterén futó vásár, már csak szeptember 5-éig csemegézhetünk a 3500-nál is több akciós játék között. A következő három nap során viszont olyan klasszikusokra csaphattok le aprópénzért, mint a Dragon Age: Origins Ultimate Edition (4,99 dollár), a Control Ultimate Edition (13 dollár), a Homeworld Remastered (3 dollár), a Deus Ex: Human Revolution (2,5 dollár), a FEAR Platinum kiadása (1,5 dollár). Ez természetesen csak a jéghegy csúcsán megpihenő hópehely, napestig lehetne folytatni a felsorolást.

Azzal, hogy az olcsón megvásárolható játéknál csak az ingyen osztogatott játék jobb, régóta tisztában van a GOG.com-ot üzemeltető CD Projekt, nem véletlenül szokott hasonló alkalmakkor egy-egy címet átmenetileg ingyenessé tenni. Ezek az oldal eredeti küldetésének szellemében többnyire az utókornak megőrzött, modern eszközökön és operációs rendszereken játszhatóvá tett klasszikusok, most viszont egy frissebb alkotásra esett az illetékesek választása.

Hirdetés

Hétfőig az Immortal Redneck című FPS-sel lehette gazdagabbak, amelyben egy amerikai turista balesetet szenved egyiptomi kiruccanása során, és múmiaként tér magához, méghozzá a távoli múltban, ahol aztán ellenfelek sokasága próbálja kicsomagolni a pólyából. A gyors tempójú lövölde véletlengenerált piramisokkal, kilenc karakterosztállyal, változatos képességekkel és fegyverekkel, permadeath-szel és izzasztó bossharcokkal várja az érdeklődőket.

Megszerzéséhez kattintsatok a fenti linkre, nyomjatok a Go to giveaway, majd pedig a Yes, and claim the Game Gombra. Így mindössze néhány kattintást követően bekerül a mostanra már minden bizonnyal egész méretesre nőtt gyűjteményetekbe, ha rendszeresen követtek minket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)