Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy versenyjáték a világ leglustább macskájával

|

Készítsd be a lasagnét, melegítsd be a cicaágyat, és tekerd a kezedre a kontrollert. Ha valamit megtanultunk a kart mókák pörgetésénél, az nem más, mint hogy a joyok repülnek először.

Hirdetés

A Black Friday örömére nagyjából minden platform leakciózta a játékfelhozatalát, de van amelyik jobban megnyomja a promóciót, mint a többi. Ezek közé tartozik a Fanatical, mely ingyen Garfield Kart: Furious Racinget kínál azoknak, akik benéznek a boltjukba. Ha azt állítanád, hogy nem ez a legjobb Mario Kart koppintás, amit életedben láttál, akkor nem hibáztatnánk, de egy ingyen Kart, az egy ingyen Kart.

A műfajtól megszokott alapok megvannak: szédítő sebesség, power uppok, fegyverek, és egymás megállíthatatlan szívatása. A főszereplőink ezúttal Garfield, Odie (vagy Ubul, ha így jobban tetszik), Nermal, Jon és mindenki más, akit a bulvárlapok oldalain viszontláttál.

Hirdetés

A játék megszerzéséhez regisztrálnod kell egy Fanatical felhasználói fiókot. Döntsd el, hogy ennyi fáradtságot megér-e a Garfield Kart: Furious Racing. Ha pedig valami másra vágynál inkább, akkor ne feledd, hogy a PlayStation Store és az Xbox üzlete is tárt karokkal és súlyos akciókkal vár.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)