Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy őrülten szórakoztató partijáték, de nem árt sietni

|

Most a The Jackbox Party Pack széria alkotói ajándékozzák el korábbi játékukat.

Hirdetés

Mióta életünk szerves része lett a Covid19, egy sor játékkal leptek már meg bennünket kiadók és fejlesztők, kicsik és nagyok. Jutott ajándék konzolra és PC-re is, tehát nem igazán panaszkodhattunk a játékipar szereplőinek nagyvonalúságára.

Vannak ráadásul visszatérő adományozók is, mint például a Jackbox Games, amely egy évvel ezelőtt a Drawful 2-vel próbált egy kis vidámságot csempészni a mindennapjainkba. Sikerrel...

Hirdetés

A csapat újabb ajándéka nem más, mint a Quiplash, a szabályok és határok nélküli partijáték, amelyben egyszerre akár nyolcan is részt vehetnek játékosként (nézőként sokkal-sokkal többen), és amelynek felhőtlen élvezetéhez nem árt némi angol nyelvtudás. Amilyen egyszerű, annyira szórakoztató Jackbox alkotása, és elsősorban az (akár online) összegyűlt társaságtól függ, hogy mit sikerül kihozni belőle. Nincs rossz válasz a feltett kérdésekre, mindig az nyer, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik.

Fontos, hogy a Quiplasht április 26. 19:00-ig tudjátok hozzáadni Steam-könyvtáratokhoz, ha a megszabott határidőn belül tesztek így, akkor meg is tarthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)