Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy Zelda-szerű játék, de nem árt sietned

|

Megint egy szülinapos játék fejlesztője ajándékoz meg bennünket.

Hirdetés

Viszonylag gyakran előfordul, hogy valamilyen különleges évforduló alkalmából úgy dönt annak fejlesztője vagy kiadója, hogy elajándékozza a szóban forgó alkotást, hadd vigyék az érdeklődők és próbálják ki kedvükre. Teszik ezt rendszerint úgy, hogy a célegyenesben van, esetleg már meg is jelent a folytatás, amihez meghozhatja a kedvet az ingyenes játék. A nap végén mindenki nyer, és senki sem érzi úgy, hogy megvezették.

Hasonlóképpen járt el Melos Han-Tani, Marina Kittaka, akik 2013. februárjában indították útnak az Anodyne-t. Játékuk azon Zelda-szerű alkotások közé tartozik, amelyek a PC-től távol maradó széria iránt érzett sóvárgást igyekeznek enyhíteni hol több, hol pedig kevesebb sikerrel.

Hirdetés

A Steamen nagyon pozitívra értékelt, megjelenésében a 16-bites játékok korszakát megidéző Anodyne átmenetileg ingyenesen megszerezhető, de nem a Valve platformján, hanem az Itch.io oldalán. A lehetőség persze adott, hogy támogassuk a fejlesztőket egy általunk megfelelőnek gondolt összeggel, de nem fognak ránk megorrolni, ha inkább fizetés nélkül távozunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)