Hirdetés

Ingyen lehet a tiétek egy kiváló akció-platformer

|

Nagy nyári vására keretében újabb ajándékot ad a GOG.

Hirdetés

Bevett szokásuk a digitális játékdisztribúciós platformok (gy.k: Steam, Epic Games Store, GOG stb.) üzemeltetőinek, hogy egy napokig, sőt akár hetekig tartó akciós időszak keretében - nevezzük az egyszerűség kedvéért vásárnak - egy vagy akár több játékot is kiosztanak ingyen vevőcsalogatóként. És igazából nem okoskodnak rosszul, mert ha az ezzel a módszerrel az oldalra csalogatott látogatók csak egy kis százalékának megakad a szeme valamin a kirakatban, már nyert ügyük van.

Az imént vázolt gyakorlatot alkalmazza épp a GOG (Good Old Games) is, a CD Projekt által fenntartott piactéren az elmúlt napokban olyan klasszikusokat húzhattunk be, mint a Venetica és a Sanitarium. Hozzájuk csatlakozott harmadikként egy remekül sikerült akció-platformer.

Hirdetés

A WayForward stúdió műhelyéből származó Shantae and the Pirate's Curse játékosai a címszereplő dzsinn (mellesleg hastáncos) felett veszik át az irányítást, hogy egy kalózzal összefogva megmentsék a világot egy szörnyű átoktól. Miután Shantae átmenetileg nélkülözni kénytelen varázserejét, többek között a haját veti be fegyverként.

A játék megszerzéséhez csak annyit kell tennetek, hogy rákattintotok a fenti linkre, majd megnyomjátok a "Go to giveaway" gombot, ezt követően pedig picit lejjebb görgetve ismét klikkeltek egyet, méghozzá a "Yes, and claim the game" gombon. Ó, és nem árt, ha kreáltok egy GOG-felhasználói fiókot, amennyiben még nincs. Minderre csütörtökön délutánig, kb. fél négyig van időtök.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha pedig már ott vagytok, nézzetek szét az oldalon, mert az Alien Isolation Collection most csak 13,35 dollár, de a Psychonauts 2-ért sem kérnek többet 32,05 dollárnál, és akkor még nem említettük a The Outer Worlds: Non Mandatory Corporate Sponsored Bundle-t 40,67 zöldhasúért. Ez persze csak a jéghegy csúcsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)