Hirdetés

Ingyen lehet most a tiéd egy kiváló stratégiai játék

|

A Warhammer 40,000: Chaos Gate mellé további ajándékokat és kedvezményeket is kapunk.

Hirdetés

Minden évben megrendezi a Games Workshop a korábban Skulls for the Skull Throne néven ismert Warhammer Skulls eseményt, amely a franchise fantasy (Warhammer Age of Sigmar) és science-fantasy (Warhammer 40,000) ágait ugyanúgy lefedi, mint a számtalan spin-offot. Ezt a többnapos időszakot jellemzően arra használják a kiadók és fejlesztők, hogy új játékokat leplezzenek le (lásd: Warhammer 40,000: Rogue Trader és Warhammer 40,000: Boltgun), kiegészítőket vagy új platformokra érkező változatokat jelentsenek be, sőt alkalmanként még meg is ajándékozzák a rajongókat.

Hirdetés

Idén sincs ez másként, a fesztivál ideje alatt ugyanis a GoG.com ingyen adja a Warhammer 40,000: Chaos Gate című klasszikust, amelynek egyébiránt nem is olyan rég jelent meg a folytatása (tesztünket itt találjátok). Egy ajándék játék már önmagában is kedves gesztus, de ezt még sikerült megfejelni egy digitális extrákkal (Warhammer: Mark of Chaos művészeti album, Warhammer háttérképek, valamint kedvezményere jogosító kuponokkal (Panini, Koyo, Cucible 7, Warhammer Merchandise, Warhammer Art) teli csomaggal.

Az ajándékok bezsákolásának egyetlen feltétele van: ha még nincs, akkor létre kell hoznotok egy felhasználói fiókot a GoG.com oldalán. Az ajándékok pedig, mihelyst megszereztétek őket, két részletben jelennek meg a gyűjteményetekben, a Goodie Pack foglalja magába az extrákat, míg a Warhammer 40,000: Chaos Gate nevű tétel önmagáért beszél.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A lehetőség június 8-án este 19 óráig adott, éljetek vele, hogy ha egy kicsit is vonzódtok a Warhammer 40,000 világához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)