Hirdetés

Ingyen lehet tiéd a játék, amely sosem ér véget

|

Mindössze néhány kattintás választ el attól, hogy a gyűjteményedben tudd a Sega és az Amplitude Studios végtelenségig játszható alkotását.

Hirdetés

Olyan időket élünk, amikor nem árt nyitott szemmel bóklászni a világhálón, ugyanis már szinte bárhol, ráadásul egyre növekvő gyakorisággal futhatunk bele magukat hirtelen nagyvonalúnak érző kiadók és fejlesztők promóciós ajánlataiba, amelyek rendszerint egy-egy átmeneti időszakra ingyenessé tett játék formájában öltenek testet.

Most épp a Civilization legpotensebb kihívója, a Humankind mögött álló, és egyébként a Sega által birtokolt francia stúdió, az Amplitude döntött úgy, hogy megajándékoz bennünket Endless szériája egyik tagjával, a Dungeon of the Endlessel.

Hirdetés

A tower defense-be illő és roguelike-okra jellemző mechanikákat vegyítő alkotásban egy lezuhant űrhajó túlélőiként az a dolgunk, hogy csapatunk élére állva megóvjuk a generátort, azzal párhuzamosan a kiutat keresve felderítsünk egy végeláthatatlan kiterjedésű dungeont, és mindezt úgy, hogy közben még túl is éljük a hullámokban támadó szörnyekkel vívott harcokat.

A Dungeon of the Endless megszerzéséhez először be kell jelentkezned az Amplitude platformján (ha még nincs, muszáj új felhasználói fiókot létrehoznod), majd navigálj a Rewards oldalra és keresd meg a Claim your freebies! szekciót, szinkronizáld a korábban létrehozott Games2Gether-fiókodat a Steam-fiókoddal és máris hozzáadhatod a játékot a kollekciódhoz, sőt a Deep Freeze kiegészítőt is megkaparinthatod ingyen más tartalmakkal együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)